Catrice Liquid Liner Waterproof

Eyeliner aanbrengen in één strakke lijn met een mooie wing, dat is een hele klus. Ik heb al zoveel verschillende eyeliners geprobeerd maar ik bleef het altijd moeilijk vinden. Vloeibare eyeliners hebben meestal een te dik borsteltje en je kan er moeilijk een mooi strak lijntje mee zetten zonder bobbeltjes. Bij een stifteyeliner heb je meestal het probleem dat ze snel uitdrogen of dat de kleur niet intens zwart is. Ik hoorde van veel beautybloggers dat de Liquid Liner van Catrice echt super goed was, dus was ik super benieuwd en kocht ik hem ook!

3

De verpakking is een langwerpig staafje met blauwe lettertjes erop, vrij normaal maar toch netjes.

5

Ik heb de kleur ‘010 Don’t Leave Me!’ en dat is een zwarte kleur in de waterproof versie. Maar er zijn nog 4 andere kleuren maar die zijn niet te verkrijgen in waterproof. Hieronder een rijtje van de 5 soorten Liquid Liners van Catrice:

  • 010 Don’t Leave Me!
    – zwart
    – waterproof
  • 010 Date Joe Black
    – zwart
  • 020 My Glamourized Me
    – zilver
  • 030 I Am Golden Sandy
    – goud
  • 040 Go Get Bronzed
    – brons
    2

De Liquid Liner heeft een vilten applicator net zoals een stift eyeliner maar hier heb je een vloeibare eyeliner. Ik vind deze eyeliner veel beter werken omdat een stiftje vrij snel uitdroogt, hij is minder intens zwart en het puntje word minder scherp na de eyeliner een paar keer gebruikt te hebben. De pigmentatie van deze Liquid Liner is echt geweldig! De eyeliner is echt intens zwart en het is echt waterproof! Als er water op de eyeliner komt blijft hij echt perfect zitten, dus je moet helemaal geen bang te hebben voor een regenbui!

41

Hier zijn de swatches van Liquid Liner Waterproof. Je kan er super dunne lijntjes mee trekken maar ook wat dikkere, wat je zelf maar wil! En zoals ik eerder zei, als er water op komt blijft de eyeliner perfect zitten, dat kan je zien op de tweede foto!

Na een lange zoektocht heb ik eindelijk de perfecte eyeliner gevonden! Ik raad deze eyeliner echt aan iedereen aan en hij is echt super goedkoop! Voor een prijs van 3,79 euro kan je hem kopen in het Kruidvat.

Kusjes, Lara.

3 gedachtes over “Catrice Liquid Liner Waterproof

  1. Amber zegt:

    Je hebt een leuke blog! Misschien is het een ideetje om een “over mij” pagina te maken, dan kan je vertellen over je hobby’s, school,… Maar doe zo verder! En inderdaad, deze eyeliner is perfect zo te zien :)
    Liefs, Amber

    Like

Plaats een reactie