Common white girl tag

Hallo iedereen! Vandaag heb ik een tag voor jullie klaarstaan, the common white girl tag. Dus laten we er maar eens snel aan beginnen!

Favoriete Starbucks drankje?
Euh, dat is best wel een moeilijke vraag, er zijn zoveel lekkere dingen bij Starbucks haha! Maar als ik ècht zou moeten kiezen ga ik toch voor de Frappuccino Caramel! Mmm echt zo lekker, veel te lang geleden dit!

starbucks

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Dat ligt er echt aan! In het weekend neem ik echt alle tijd en kan het soms een uur duren, terwijl ik dan dezelfde dingen doe voor als ik naar school ga terwijl ik dan iets meer als een half uurtje nodig heb.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Ik heb op dit moment 873 volgers en 21 foto’s op mijn instagram. Wie wordt nummer 874?

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
OMG zeg ik echt super veel! Maar dan uitgesproken als ‘Oh my god’ en niet als ‘Oh em gee’, maar LOL zeg ik eigelijk nooit.

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
Ja, maar meestal doe ik het alleen als ik ’s morgens weinig tijd heb of als ik niet weet wat ik moet aandoen. Maar dan doe ik het gewoon 2 keer aan en dan gaat het wel gewoon de was in.

Ben je racistisch?
Nee, zeker niet!

Instagram, Twitter of Tumblr?
Instagram zonder twijfel!

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Best wel veel eigelijk als ik daar zo over nadenk! Maar dat komt vooral door snapchat ;) Mijn naam op snapchat is larakemps voor als jullie mij willen toevoegen!

selfie

Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Allemaal dingen op de laptop als ik het nu bekijk haha! Youtube video’s kijken, blogs lezen,… Maar eigelijk het grootste deel van mijn tijd gaat toch nog naar school, meestal ben ik gewoon van na school tot ’s avonds bezig met schoolwerk.

Wie zijn je favoriete YouTubers?
Dit is echt een moeilijke vraag! Ik heb er echt zoveel! Door Diana van Disfordazzle begon ik echt na te denken om een Youtube kanaal te starten en ik zag dat veel Youtubers ook een blog hadden dus wou ik dat ook en door haar heb ik dat dus ook gedaan! Van mijn Youtube kanaal is niet veel gekomen maar misschien komt dat nog ;) En ik ben een tijdje niet actief geweest op mijn blog maar ik wou er echt werk in steken en ik hoop dat dat gaat blijven lukken! Ik vind het althans echt super leuk! Maar oke, we zijn aan het afwijken van de vraag. Euhm, ik kijk sowieso elke dag naar de vlogs van Mascha van Beautygloss en ze heeft daar een ander kanaal voor en dat heet Vlogglos! Rhoda vind ik ook echt een super toffe Youtuber en haar vlogs kijk ik ook altijd op het kanaal VlogsbyRhoda. En natuurlijk Enzo Knol die kent iedereen wel! Ik heb er echt nog veel meer maar dan wordt wordt het echt veel te lang! Misschien is het leuk om eens een artikeltje te schrijven over mijn favoriete Youtubers?

Hoe vaak doe je je nagels?
Helemaal niet vaak, ik bijt op mijn nagels en dan vind ik het niet zo mooi om er nagellak op te doen :( Ik probeer echt al zolang om ermee te stoppen maar het lukt gewoon niet!

Ben je een shopaholic?
Ja maar echt niet normaal! Als het aan mij lag ging ik echt elke week shoppen, maar dat zou niet echt goed zijn voor mijn portemonnée ;)

kleerkast

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?
Twee keer denk ik, maar het is echt een super leuke film dus ik zal hem zeker nog wel eens een paar keer kijken!

Heb je veel kleding?
Best wel, ik heb veel kleding maar meer dan de helft vind ik niet echt leuk meer of doe ik echt heel weinig aan.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Meestal niet maar heel soms wel, als het bord super mooi gedresseerd is of om iemand jaloers te maken haha :)

Draag je elke dag make-up?
Meestal wel, maar er zijn ook dagen als ik gewoon heel de dag thuis ben dat ik eens geen make-up op doe, maar dat komt echt zelden voor. Ik zou nooit zonder make-up de deur uit gaan, dan voel ik me echt kaal.

Hoe stijl je meestal je haar?
Meestal stijl ik ze gewoon maar soms krul ik ze ook wel eens maar dat komt niet zo vaak voor.

Zie je er altijd presentable uit?
Nee, helemaal niet! Was dat maar zo haha.

Dit was dan de tag, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Voel je vrij om de vragen over te nemen!

xLara

4 gedachtes over “Common white girl tag

Plaats een reactie