Preview: Catrice FALLosophy

Catrice is geïnspireerd door de internationale modeshows. De Limited Edition bevat herst trends en biedt bijpassende beauty must-haves met de sfeer van een herfstig bos. De matte poeder oogschaduw met hun prachtig patroon, de Gradation Powder Blush met een prachtig kleurverloop en de hoge kwaliteit van de Soft Lip Colour lipsticks zijn opvallend bijzonder. Deze collectie is te koop van midden september tot midden november 2015.

PicMonkey Collage

C01 Robin Wood – C02 Mauving Leaves – C03 Berrytales

Matt Eye Shadow

De sterk gepimenteerde poeder oogschaduws blijven gedurende de dag goed zitten op het ooglid en hebben een matte finish. Dankzij de zijdezachte textuur zijn de Matt Eye Shadows gemakkelijk aan te brengen en blijven ze de hele dag op hun plaats zitten.

Catrice FALLosophy Eye Shadow BrushEye Shadow Brush

De professionele Eye Shadow Brush maakt het aanbrengen en blenden van poeder oogschaduw makkelijk. De zachte haren zijn ideaal voor het maken van prachtige kleurovergangen en smokey eyes. Het kwastje is verpakt in een doorzichtig zakje met een rits.

C01 Fading into Dawn

C01 Fading into Dawn

Gradation Powder Blush

De Gradation Powder Blush met een poederachtige afwerking zorgt voor een zijdezacht kleurtje op de wangen. Het kleurverloop – variërend van zacht roze tot fushia – evenals de verpakking met de contouren en de aderen van een esdoornblad, zorgen ervoor dat deze blush een echte eye-catcher is.

PicMonkey Collage2

C01 Fabulous Fox-ia – C02 Rustic Rose – C03 Little Red Riding Hood

Soft Lip Colour

De Soft Lip Colours zorgen voor een goed verzorgd uiterlijk door hun lichte glans en zachte kleur. De zachte textuur van de drie lippenstiften met bessen tinten verwennen de lippen.

PicMonkey Collage3

C01 Mystic Moss – C02 Mauving Leaves – C03 Berrytale – C04 Fabulous Fox-ia – C05 Morning Dew

Nail Lacquer

Vijf limited trend kleuren verwelkomen de herfst. De mogelijkheden zijn eindeloos: terwijl drie van de lakjes de nagel een licht pareleffect bieden, hebben de andere varianten een duidelijke finish. Het gehele assortiment overtuigt met een extra breed kwastje en een mooi ontwerp op het deksel.

De Limited Edition ”FALLosophy” door Catrice is verkrijgbaar van midden september tot midden november 2015.

Kusjes, Lara.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s