Preview: Catrice Graphic Grace

Lineaire vormen en intense kleuren zijn de centrale elementen van de limited edition Graphic Grace van Catrice, verkrijgbaar vanaf eind januari tot half maart 2016. In deze collectie zitten springende kleuren zoals oranje en fuchsia en dit wordt gecombineerd met grijs en nude. Matte zachte glinsterende texturen werken samen om een vrouwelijke make-up look te creëren.

mqdefault

PicMonkey Collage3

C01 Linear Lines – C02 Architectual Arts

Quattro Eye Shadow          €4,49

Vier zeer gepigmenteerde poeder oogschaduws in een aantrekkelijke verpakking met een lineair patroon. Het concept verenigt een gewaagde kleur om de ogen te accentueren – oranje of fuchsia – met contrasterende grijze of beige tinten. Matte en glanzende finishes geven de ogen een levendige touch.

Catrice Graphic Grace Kohl Liner

C01 Black

Kohl Liner          €3,49

Een zachte Kajal met een conische, extra lange tip die ultra-zwarte, smokey resultaten  biedt – zowel voor een klassieke eyeliner of intense smokey eyes.

Catrice Graphic Grace Eyebrow Pen

C01 Brown

Eyebrow Pen

Een professionele wenkbrauwpen met een romige, wax-achtige textuur. De slanke driehoekige tip is ideaal om de wenkbrauwen te vullen en te contouren, terwijl de borstel de wenkbrauwen vorm geeft en definitie toevoegt.

PicMonkey Collage2

C01 Straight Style – C02 Functional Forms – C03 Dimensional Design

Powdery Lips          €4,99

Een poederachtige lippenstift voor matte resultaten. De besachtige fuchsia, helder roze en koel oranje zijn de drie kleuren die zeker sensualiteit en kracht toevoegen aan elke look. Biedt de lippen een heerlijk aangenaam gevoel zonder uit te drogen.

Catrice Graphic Grace Powder Blush

C01 Structured Shapes

Powder Blush          €3,99

Een fijne poeder blush in twee gewaagde kleuren: fuchsia en oranje. Het twee kleuren reliëf met een lineair patroon is een echte eye-catcher. De blush zorgt voor frisse, geaccentueerde jukbeenderen. Een absolute must-have voor de start in het nieuwe jaar!

PicMonkey Collage

C01 Geometric Greys – C02 Straight Style – C03 Functional Forms – C04 Graphic Glaze

Nail Lacquers          €2,79

Fuchsia, roze, grijs en nude – deze vier kleuren volgen de rechte lijn van de collectie. De formule van de nagellak staat voor professionele dekking, long-lasting en glanzende finishes met verschillende effecten.

Liefs, Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s