Shoplog: Primark, Flying Tiger,…

Een tijdje geleden ben ik met mijn mama in Eindhoven gaan shoppen en heb ik een heleboel leuke dingetjes gekregen. En die ga ik vandaag aan jullie gezien dus kijk zeker verder!




Ik wou al super lang een body spray van Victoria’s Secret. Toen ik in Londen was waren we naar de winkel van Victoria’s Secret gegaan, maar we hadden niet zoveel tijd meer dus had ik er geen kunnen meenemen. Maar opeens zag ik ze staan in de Etos, ik wist helemaal niet dat ze die daar hadden! Ik nam deze mee voor €9,99.


Toen ik dit topje zag was ik er al meteen helemaal verliefd op, ik vind hem zo leuk! Ik vind echt dat je het er niet aan ziet dat het van de Primark komt. Voor €8 was hij van mij.


Dit topje is niet zo speciaal, maar het stofje voelt zo ontzettend leuk aan! Deze nam ik voor €7 mee van de Primark.


De laatste tijd ga ik veel fitnessen maar ik had nog niet echt sporttopjes en ik vond deze best wel leuk dus nam ik hem mee voor €6.


Ook dit topje nam ik mee voor €2, hij was in de aanbieding.


Ik wou ook nog graag zo een sport crop top voor onder losse topjes te dragen voor tijdens het sporten. Deze was €4.


I love flanels en al zeker als ze oversized zijn. Deze vond ik zo ontzettend leuk en hij kostte €14.


Truien kan ik ook nooit genoeg hebben. Ik vind het zo leuk om ze te dragen om er gewoon thuis in te chillen. Ik nam deze mee voor €11.


Een leuk broekpakje met een luchtig stofje voor de zomerse dagen! Hij kwam op €11.


De laatste tijd draag ik geen kokerrokken meer, maar ik vind het terug zo leuk en nam er één mee naar huis voor €5,50.


En nu een wat saaie aankoop, sokken. Maar deze zijn super handig voor in sneakers zodat je ze niet ziet zitten. Het zijn er 5 paar voor €3,50.


En nog 7 paar gewone korte sokjes voor €3.


De kleine elastiekjes van de Primark vind ik zo handig. Ze gaan snel kapot maar voor die prijs vind ik dat helemaal niet erg. Voor €1,50 krijg je 60 elastiekjes.


De laatste tijd zie ik chokers heel veel voorkomen. Ik vind de stoffen chokers met een bedeltje eran echt super leuk staan. Dus nam deze voor €3 mee om het ook eens te proberen.


En mijn allerlaatste aankoop van de Primark zijn deze leuke schoenen. Ik wou heel erg graag de Vans die volledig zwart zijn. Maar toen zag ik deze staan in de Primark voor €11 en vond dat deze er wel hard op leken dus nam ze mee!


Ik had nog geen zwart high waisted shortje dus nam deze mee van de Pull&Bear en hij kostte €12,99.


In de SoLow kocht ik deze popcorn bakjes voor €1,50, super leuk voor een feestje! Of een girlsnight die er aan zit te komen ;)


Ook nam ik deze bandjes mee om aan je bh te hangen zodat je bh wat lager komt. Ideaal als je een bloesje wilt dragen met een diep uitgesneden rug. Deze kostte €2,99.


Ook nam ik deze leuke Maison Jar mee voor €1,99. Een goede motivatie om meer water te drinken.


Daarna gingen we nog even naar de Flying Tiger waar ik 3 bh-klemmers kocht. Bij een halter top heb ik altijd het probleem dat je mijn bh bandjes nog ziet en een strapless- of plak bh vind ik maar niets, dus is dit de ideale oplossing! Ik nam deze mee voor €1.


Ook nam ik deze tandenborstel koker mee van de Flying Tiger voor €1.


En als allerlaatste kocht ik deze prachtige schoenen bij de Van Haren voor €39,90. Ik wou graag een paar schoenen wat nog niet zoveel mensen droegen, maar opeens heeft iedereen ze haha! 

Maar dit waren alweer mijn aankoopjes, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs, Lara

6 gedachtes over “Shoplog: Primark, Flying Tiger,…

Plaats een reactie