Ecodenta tandpasta’s + WINACTIE

Iedereen droomt er wel van om van die perfecte, stralende, witte tanden te hebben. Wie wil dat nou niet? Ook ik denk regelmatig van: ‘Had ik maar wat wittere tanden.’ Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje thuis gestuurd met twee tandpasta’s die beloven je tanden op een natuurlijke manier witter te maken. Ik heb beide tandpasta’s nu al een tijdje in gebruik en vandaag laat ik jullie weten of ze nu echt wonderen doen of niet.

IMG_9585

Herbapharm heeft vorige maand een nieuw tandpastamerk geintroduceerd, namelijk: Ecodenta. Het is een natuurlijk product met een geweldig resultaat.

In de serie Expert Solution is er in het speciaal de Ecodenta Extra Black Whitening Tandpasta. Het is een volledige tandverzorging, die zorgt voor een stralende glimlach. Ook beschermt de tandpasta je tanden tegen tandplak, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een langdurige frisheid.

Geactiveerde houtskool wordt al heel erg lang gebruikt in de medische wereld. De actieve kool verwijdert op zachte wijze verkleuringen van je tandglazuur. Ook absorbeert het nare luchtjes en gassen en doodt de bacteriën die voor een slechte adem zorgen.

IMG_9601

Daarnaast hebben ze ook een andere serie tandpasta’s, namelijk Cosmos Organic, die aan de top staan in de natuurlijk mondverzorging. Hierin zijn drie verschillende soorten verkrijgbaar; Salt, Papaya en Coconut. Deze laatste heb ik zelf toegestuurd gekregen en is ook nieuw in hun assortiment. Het is een tandpasta met natuurlijke cocosnoot olie en zinkzout. Het actieve zinkzout heeft een antibacterieel effect, helpt bacteriekolonies op het oppervlak van de tanden af te breken en de vorming van nieuwe tandplak te verminderen. Kokosolie wordt traditioneel beschouwd als een natuurlijke tand-whitener en ademverfrisser.

IMG_9591

Ik heb beide tandpasta’s elk 2 weken getest en nu ga ik jullie vertellen wat mijn eindoordeel erover is. Als eerst ga ik beginnen met de Extra Black Whitening Tandpasta.

Toen ik deze tandpasta binnen kreeg kon ik niet meer wachten om deze te gaan gebruiken. Ik had al zoveel goede dingen gehoord over zwarte tandpasta’s met houtskool die je tanden stralend wit zouden maken. Dus ik had heel veel verwachtingen over deze tandpasta, maar hij heeft me een beetje teleurgesteld… Ik had verwacht dat mijn tanden wel enkele tintjes witter zouden worden, maar veel verschil merk ik niet echt. Misschien dat dit bij iedereen anders is, maar bij mij is er niet veel verandert.

Wel merk ik dat ik veel minder tandplak heb als voorheen. Ik kreeg het vooral aan de achterkant van mijn tanden, en daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Dus als je last hebt van tandplak kan ik deze tandpasta zeker aanraden. Ook heb ik gemerkt dat ik veel langer een fris gevoel heb dan wanneer ik poets met een normale tandpasta. De smaak vind ik trouwens ook helemaal niet verkeerd.

Waar je wel op moet letten met deze tandpasta is dat je tandenborstel kan verkleuren en dat het best wel een kliederboeltje kan zijn doordat hij zwart is.

Over het algemeen ben ik best tevreden over deze tandpasta, maar als je hem wil kopen voor je tanden witter te maken, kan je deze beter laten liggen. Als je deze tandpasta zelf eens wil uitproberen, lees dan zeker verder tot het einde van het artikel!

IMG_9594

Dan mijn ervaringen over de Coconut Organic Anti-Plaque Tandpasta van Ecodent.

Naar deze tandpasta was ik ook wel heel erg benieuwd omdat ik best wel hou van de geur en de smaak van coco’s. Maar jammer genoeg viel de smaak een beetje tegen, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Ook bij deze tandpasta merkte ik niet echt veel verschil in de witheid van mijn tanden. Wel merk ik, net zoals bij de Extra Black Whitening Tandpasta, dat ik veel minder tandplak heb en een langer fris gevoel heb.

IMG_9593

Ik kan deze tandpasta’s zeker aanraden als je last hebt van tandplak en je een graag een langdurige frisheid van je mond wilt. Voor het whitening effect dat de tandpasta’s beloven zou ik het niet doen, want zelf merk ik daar niet echt veel van.

Mijn persoonlijke favoriet is de Extra Black Whitening Tandpasta, puur door de smaak. Want ik heb het gevoel dat ze allebei hetzelfde resultaat bieden.

IMG_9586

Heb ik je nu zo nieuwsgierig gemaakt dat je mijn persoonlijke favoriet zelf eens wil uitproberen? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Ik geef 4 samples weg van de Extra Black Whitening Tandpasta zodat jullie deze zelf ook eens kunnen uitproberen.

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

  1. Mij volgen op Instagram.
  2. De foto die ik geplaatst heb van deze tandpasta’s liken.
  3. Reageren onder de foto dat je meedoet met de winactie of vertellen waarom je deze graag wil winnen.

Adviesprijs:

Extra Black Whitening Tandpasta: €4,99
Coconut Organic Anti-Plaque Tandpasta: €7,99

De tandpasta’s zijn te verkrijgen bij: www.koopjesdrogisterij.nl, www.deonlinedrogist.nl, www.bol.com, www.gezondheidaanhuis.nl, www.drogist.nl, www.joliebeauty.com

Lots of love,
Lara

Dit artikel bevat producten die toegestuurd zijn door een bedrijf.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s