Denksport puzzelboekjes + WINACTIE

IMG_9608

Denksport heeft een hele lijn met verschillende puzzelboekjes, namelijk de KrisKras blokken. Denksport biedt zowel woordzoekers, legpuzzels, cijfercodes, cryptogrammen, kruiswoord puzzels en Zweedse puzzels aan. Vanaf maart hebben ze de nieuwe KrisKras Rebus hieraan toegevoegd. In deze puzzelblokken doen ze het net iets anders dan normaal. Nu kan je de vertrouwde Denksport puzzels op uitneembare pagina’s in een handig formaatje krijgen. Zo kun je lekker stevig en zonder vouwen in de pagina’s puzzelen. Deze serie is allemaal op 3 sterren niveau (gemiddeld).

Er zijn 8 varianten in de KrisKras blokken:
1. KrisKras woorden leggen
2. KrisKras woorden strepen
3. KrisKras codes kraken
4. KrisKras crypto’s kraken
5. KrisKras kruiswoord puzzels
6. KrisKras Zweedse puzzels
7. KrisKras taal puzzels
8. KrisKras rebus raden

IMG_9652

IMG_9653

KrisKras woorden leggen

De legpuzzels in dit blok zijn net wat anders dan we gewend zijn. En vormen daarmee een bijzondere toevoeging op de klassieke leg-varianten uit het assortiment. Je ziet allemaal lege vakken waar woorden in gelegd worden. Zonder weggever is het de bedoeling om alle woorden neer te leggen totdat er een kronkel van woorden ontstaan. Iedere puzzel in dit blok heeft een leuk, aansprekend thema, wat een extra dimensie aan het speuren geeft. Daarnaast worden de woorden in iets ander type diagram gelegd, waardoor het resultaat ook een hele andere uitstraling krijgt.

Prijs: €3,95

IMG_9648

IMG_9650

KrisKras woorden strepen

Van Denksport zijn we gewend dat alle woordzoekers een oplossing hebben. Maar in dit blok is het iets anders. Geen oplossingen meer, maar leuke, aansprekende thema’s met een introductie en een kleinere woordenlijst. En let op! Niet alle letters in het diagram worden gebruikt, dus er wordt meer van onze speurderscapaciteiten gevraagd. Het is een uitdagende aanvulling op de vertrouwde woorzoekers!

Prijs: €3,95

IMG_9646

IMG_9647

KrisKras codes kraken

Dit zijn puzzels waarbij elke letter een cijferwaarde heeft, elke letter staat dus gelijk aan een cijfer. In het kruiswoorddiagram staat in elk vakje een getal van 1 tot en met maximaal 26. U moet er achter zien te komen welke letter bij welk getal hoort. Als de 3 bijvoorbeeld staat voor de letter ‘e’, dan kunt u in alle vakjes waar een 3 in staat deze letter invullen. Bij cijfercodes komen de meeste letters van het alfabet minstens één keer voor. Soms worden er al enkele letters of een geheel woord weggeven bij een cijfercode, zodat u een beginnetje hebt.

Prijs €3,95

IMG_9642

IMG_9644

KrisKras crypto’s kraken

Een cryptogram is een puzzel waarbij de werkelijke betekenis van het te zoeken woord is verborgen in de omschrijving. Het woord cryptogram is niet voor niets afgeleid van het Griekse krypto, ik verberg. Je speelt als het ware met dubbelzinnige omschrijvingen.

Prijs: €3,95

IMG_9636

IMG_9637

KrisKras kruiswoord puzzels

In dit traditionele diagram met de zwarte vakjes zoek je naar een willekeurige omschrijving waar je het antwoord op weet. Dit woord vul je op de juiste plaats in het diagram in. Heb je eenmaal een beginnetje, dan kun je met behulp van kruisingen de andere woorden proberen in te vullen. Zo vlecht je als het ware vanzelf het diagram vol.

Prijs: €3,95

IMG_9632

IMG_9635

KrisKras Zweedse puzzels

Het oplossen van een Zweedse puzzel komt overeen met het oplossen van kruiswoordraadsels. Het enige verschil is dat de omschrijvingen niet naast het diagram staan maar ín het diagram. Bij elk omschrijvingsvakje wordt met een pijl aangegeven in welke richting het antwoord moet worden ingevuld.

Prijs: €3,95

IMG_9623

IMG_9628

KrisKras taal puzzels

In dit boekje heb je een heleboel verschillende puzzels door elkaar. Hier heb je bijvoorbeeld Zweedse puzzels, kruiswoord puzzels, maar ook doorloop puzzels, margriet puzzels, en nog veel meer.

Prijs: €3,95

IMG_9620

IMG_9622

KrisKras rebus raden 

Rebus raden is de nieuwste variant van de KrisKras blokken. Het is een blok vol met verschillende soorten rebussen. Zo heb je onder andere een beeldrebus, een letterrebus, maar ook een cryptorebus, en nog veel meer.

Prijs: 4,95

Ook biedt Denksport nog andere leuke puzzelboekjes aan, die ik jullie ook ga laten zien, dat zijn namelijk:
1. Varia 2-3* vakantiekanjer
2. Filippine 3* vakantiekanjer
3. Blokpuzzel 3* mix
4. Woorden strepen 2-3* jumbo
5. Zweeds 4* puzzelblok

IMG_9662

IMG_9665

Varia 2-3* vakantiekanjer

De Varia vakantiekanjer is een nieuwe puzzeluitgave van Denksport. Met 128 pagina’s een extra dik puzzelblad vol met leuke puzzels. Ook zijn er nieuwe varianten te vinden, zoals plaatsjespuzzel en kruiswoordplus. Ook zijn er de welbekende puzzels in te vinden, namelijk: blokpuzzel, cijfercode, kruiswoordfilippine verticaal, sudoku, woordzoeker en zweedse puzzel. Allemaal op een prettig 2-3 sterrenniveau.

Prijs: €4,25

IMG_9659

IMG_9660

Filippine 3* vakantiekanjer

De Filippine vakantiekanjer is een extra dik puzzelboek met 128 pagina’s met pagina na pagina leuke Filippines. Filippines zijn er in vele soorten en maten, maar alle types zijn te herleiden tot één van de 3 volgende varianten: de klassieke filippine, de filippine verticaal en de legfilippine.

Prijs: €4,25

IMG_9655

IMG_9658

Blokpuzzel 3* mix

Blokpuzzel 3* mix is een nieuw puzzelblad vol met uitdagende blokpuzzels en leuke varianten. Leg bijvoorbeeld stukjes in het diagram zodat er een vraag of een zegswijze ontstaat. Er zijn een verschillende puzzeltypes te vinden in dit puzzelblad.

Prijs: €3,45

IMG_9666

IMG_9667

Woorden strepen 2-3* jumbo

Woorden strepen jumbo is een heerlijk dik puzzelblad vol met leuke en gezellige themawoordzoekers. En allemaal op een prettig 2-3 sterren niveau. Bij woorden strepen werkt het net even anders dan u gewend bent van een woordzoeker. Geen woordoplossingen meer en een kleinere woordenlijst waardoor er meer speurderscapaciteiten van u gevraagd worden. Een uitdagende aanvulling op de vertrouwde woordzoekers.

Prijs: €4,50

IMG_9668

IMG_9669

Zweeds 4* puzzelblok

Het Zweeds puzzelbok is een grote puzzeluitgave vol met leuke Zweedse puzzels op een handig blokformaat. Zo kan u lekker puzzelen en heeft u altijd de oplossing bij de hand. Allemaal op een prettig 4-sterrenniveau.

Prijs: €4,99

31346740_2243515789008286_5197083476687323136_n

WINACTIE

Ben jij nu zelf ook zo benieuwd naar deze leuke puzzelboekjes van Denksport? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Ik mag namelijk dit hele pakket weggeven aan één van jullie.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg mij op Instagram
2. Like de foto op mijn Instagram van de Denksport puzzelboekjes
3. Tag een vriend/vriendin die dit absoluut niet mag missen
4. Repost de foto op je story/feed

Vrijdag 11 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Heel veel succes!
Lots of love,
Lara

Dit artikel bevat producten die toegestuurd zijn door een bedrijf.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s