About me

Hallo, welkom op mijn blog!


Mijn naam is Lara Kemps, ik ben een meisje van 17 jaar oud dat in België woont. Dit is mijn stukje internet waar ik mijn liefde voor make-up, fashion en een heleboel andere dingen wat meisjes leuk vinden met jullie wil delen. 

Naast mijn passie voor het schrijven over al de dingen die ik leuk vind, doe ik ook aan modellenwerk. Op deze site vind je mijn portfolio en mijn maten. 

In 2015 ben ik begonnen met modellenwerk. In december 2015 heb ik meegedaan aan Miss Limburg Internationaal 2016 en daar ben ik geïndigd als finalist. In maart 2016 nam ik deel aan Miss Mannequin en daar heb ik het lintje van Miss Fotogeniek gewonnen. In oktober 2016 ben ik geselecteerd als halve finaliste voor Top Model Belgium 2018. En in december 2016 heb ik mijn mannequin cursus afgesloten bij Models on Stage en heb ik mijn diploma hiervoor behaald.

Ik heb op Facebook ook een pagina waar je me kan volgen met al mijn avonturen: Lara Kemps Modeling

Als je interesse hebt voor een samenwerking of heb je een andere vraag, dan mag je altijd contact met me opnemen via de pagina ‘contact’, of kan je een mailtje sturen naar larakemps@hotmail.com

Liefs, Lara.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s