Shoplog: Flying Tiger, Pull&Bear, Di,…

Ik heb alweer een shoplog voor jullie. Mijn stiefzusje en ik besloten heel spontaan om in Hasselt te gaan shoppen dus we namen de trein en kochten een paar leuke spulletjes. Ik ben een heleboel winkels tegengekomen waarvan ik niet eens wist dat die bestonden. De Flying Tiger en de Di bijvoorbeeld, maar ook de Bodyshop maar daar heb ik niets gekocht. Ik ga nu de spulletjes laten zien die ik wel heb gekocht.

collage

Flying Tiger

Matte screenprotector iPhone 5     €2,00

IMG_6986_Fotor

Toen ik de Flying Tiger opeens zag werd ik echt zo blij, ik dacht dat ze deze winkel alleen in Amerika hadden. Maar goed, ik had nog een screenprotector nodig voor mijn nieuwe iPhone dus nam ik deze mee. Ik heb hem nu al op mijn iPhone geplakt maar ik vind hem echt niet leuk, er zit nu precies een soort van waas over mijn gsm. Deze raad ik dus niet echt aan.

Poederkwast     €3,00

IMG_6984_FotorIMG_6985_Fotor

In mijn vorige shoplog kon je al lezen dat ik graag een nieuwe poederkwast wou. Die van elf was niet echt wat ik ervan verwacht had. Deze vond ik er echt leuk uitzien door het metallic roze handvat dus nam ik hem mee. Ik vind hem erg goed in gebruik maar er zit een chemische geur aan die niet zo prettig is maar misschien gaat dat nog weg.

Di beauty & care

Shower crème     €4,95

IMG_6987_Fotor

Over dit product heb ik al veel goede dingen gelezen dus wou ik hem ook graag uitproberen. Ik heb hem nu ondertussen al gebruikt maar ik vind de geur niet zo lekker eerlijk gezegd, volgende keer eens een andere proberen.

Primark

Riempje     €1,50

IMG_6988_Fotor

Ik wou nog graag een zwart riempje hebben die ik dan kan aandoen op kleedjes. Dit is gewoon een simpel zwart riempje en het staat echt overal bij.

Eau De Toilette     €2,50

IMG_6989_Fotor

Dit is zo een klein handig rollerparfum en hij ruikt zo goed! Het is handig om in je tas te stoppen zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Tas     €10,00

IMG_6991_Fotor

Ik wou ook graag een nieuwe tas want ik heb alleen maar kleine tasjes maar daar past mijn portemonnee niet goed in. Deze vind ik er echt schattig uitzien.

Pyjama topje     €4,00

IMG_6993_Fotor

In mijn vorige shoplog kun je ook lezen dat ik een nieuwe pyjama gekocht heb. Maar ik vond het topje niet zo leuk dus kocht ik deze.

Bloesje     €8,00

IMG_6995_Fotor

Ik hoop dat ik dit bloesje nog even in de kast kan laten hangen voor de koude dagen. Maar ik vond hem echt leuk dus ik nam hem alvast mee voor als het erop aan komt.

Pull & Bear

T-shirt     €12,99

IMG_6994_Fotor

Een simpel t-shirtje met streepjes, maar ik houd echt van streepjes! Ik vond het echt zo leuk staan met het shortje wat ik aan heb en je kan het nog met zoveel andere dingen combineren.

H&M

Shortje     €12,99

IMG_6996_Fotor

Zo een schattig shortje vind ik dit. Het zit zo lekker en het ziet er nog eens super leuk uit dus ik kon hem gewoon echt niet laten liggen.

Dan was dit mijn shoplog alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Kusjes, Lara

2 gedachtes over “Shoplog: Flying Tiger, Pull&Bear, Di,…

Plaats een reactie