Preview: Catrice ”Bold Softness”

Lente 2016 verwelkomt ons met een mix van volumineuze lichtheid en grijsachtige pastels. Hightech materialen zoals licht neopreen worden gecombineerd met zomerachtige stofjes. De limited edition ”Bold Softness” door Catrice is ook op weg naar het lente seizoen met met zachte sorbet nuances in maart 2016. Subtiele kleurgradatie in mint en mauve creëren vrouwelijke make-up looks en bieden een spannend contrast met de populaire genderless-trend.

maxresdefault

PicMonkey Collage
C01 VoluMINTous – C02 Mauve Medley – C03 Soft PINKmentation

Duo Eye Shadow          €3,99

Drie poeder oogschaduws presenteren drie verschillende kleuren duo’s. Elk met een lichte en donkere nuance, ze toveren contrasterende tinten en effecten op de oogleden. Verkrijgbaar in een keuze van munt, rosé roze en paars, deze oogschaduws bieden een overtuigend hoge pay-off en maakt zachte, vrouwelijke oog make-up looks.

PicMonkey Collage4
C01 NeopRED – C02 Bold PINKmentation

Voluminous Lip Colour          €4,49

Een elegant contrast met de delicate pasteltinten in deze limited edition: de twee Voluminous Lip Colours – beschikbaar in een zacht roze of intens rood – zorgen voor medium dekking en een glanzende afwerking voor een bewust vleugje kleur op de lippen. De romige textuur voelt heerlijk zacht en aangenaam.

C01 Correction ’n Perfection

Colour Correcting Powder          €5,49

Multi-coloured poeder met een mozaïek patroon voor een kleur-balancerend effect: terwijl beige-rosé matteert en vermoeid uitziende huid verfrist, vecht de groene poeder tegen roodheid en violet vangt het licht op. Het resultaat: een vlekkeloze teint. De Colour Correcting Powder wordt geleverd in een hoge kwaliteit verpakking met een geïntegreerde spiegel. Ideaal voor onderweg.

PicMonkey Collage3
C01 VoluMINTous – C02 Mauve Medley – C03 Soft PINKmentation – C04 Bold PINKmentation

Satin Matt Nail Lacquer          €2,99

Vier nagellakken in de kleuren van het seizoen – mint, mauve en zowel zacht als gedurfd roze. De formule van de Satin Matt Nail Lacquer geeft een professionele dekking, is long-lasting en heeft een uniek neopreen effect. Alle lakken hebben een trendy semi-matte finish. Daarnaast hebben de munt en zacht roze versie een lichte glans.

PicMonkey Collage2
C01 Walk on Air

Perfume Stick          €3,99

De aangename, frisse en pittige geur nodigt je uit voor het lente seizoen. Dankzij de praktische pen-vorm en de stevige textuur, is de Perfume Stick een ideaal alternatief om parfum mee te nemen in een handtas, omdat het niet zal lekken en kan op elk moment en op elke plaats worden toegepast.

 

Liefs, Lara

 

 

 

 

Een gedachte over “Preview: Catrice ”Bold Softness”

Plaats een reactie